Om PACTOR A/S

PACTOR A/S er det it- og managementkonsulenthus, der står bag CloudWatch.dk. Vi har gennem de seneste seks år leveret it- og managementkonsulentydelser til store og små virksomheder indenfor primært ministerier og styrelser, statslige institutioner som politi og universiteter, og større private virksomheder.

Men PACTOR er andet og mere end konsulentydelser. Videns- og processtyringsværktøjet Amfora er vores bud til store og små kunder på, hvordan moderne teknologi, som de fleste allerede har i ‘huset’, kan anvendes til at sætte system i vidensbasen og understøtte processerne – hvad enten der er tale om projektgennemførelse, personaleansættelser, indkøb eller andet.

Samtidig er vi overbevist om, at cloud computing er kommet for at blive. Derfor har vi lagt en version af Amfora i ’skyen’. Det samme har vi med nogle af vores egne kritiske forretningsapplikationer.

Vil du i kontakt med PACTOR, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

BSi Associate Consultant Programme

PACTOR er udvalgt SKI-leverandørVidste du, at PACTOR er med i British Standards konsulentprogram? BSi var dem, der udviklede den sikkerhedsstandard, der ligger til grund for DS484, og nu ISO27000.

Desuden er PACTOR igen udvalgt som SKI-leverandør. Alle offentlige kunder kan derfor handle med PACTOR uden at skulle i udbud. Samtidig kan PACTOR deltage i miniudbud under SKI-aftale.

Kommenter

Du skal være logged ind for at kunne kommentere.

Dansette