Om CloudWatch.dk

CloudWatch.dk er en temablog etableret af it- og managementkonsulenthuset PACTOR A/S. Efter at have arbejdet med cloud computing – også dengang, det bare hed outsourcing og driftskontrakter – og efter selv at have flyttet kritisk forretningssoftware til ’skyen’, blev vi enige om, at cloud computing er et begreb, der er kommet for at blive.

Men cloud computing er et begreb, der både er svært at forstå og svært at formidle. Derfor lavede vi ‘PACTORs Cloud Computing-skole’, hvis lektioner også er de første indlæg/sider i CloudWatch.dk. Det var første skridt, men slet ikke skridt nok!

Vores mål med CloudWatch.dk er at gøre cloud computing til at forstå! Vores primære målgruppe er beslutningstagere – og de, der skal forberede beslutningerne, men det er også den almindeligt it-nysgerrige, der har behov for at forstå begrebet, konsekvenserne og ikke mindst mulighederne noget bedre.

På CloudWatch.dk:

  • forklarer vi begreber, tendenser, metoder og udfordringer med cloud computing
  • dokumenterer vi de centrale trends indenfor cloud computing
  • følger vi de største leverandører – og de danske (lidt lokal må man vel godt være…)

Vores tilgang er simpel: er det cloud-relateret, og synes vi selv, det ser interessant ud, vil vi skrive om det. Men udgangspunktet vil altid være, at det er noget, du som læser og gerne din organisation/virksomhed skal kunne have noget ud af.

Indlæggene på CloudWatch.dk er som udgangspunkt åbne for kommentarer. Vi forventer ikke en livlig debat, da den foregår andre steder. Men du er meget velkommen til at stille spørgsmål eller give din mening tilkende i tilknytning til det enkelte indlæg.

Kommentarer kan naturligvis også skrives til info@CloudWatch.dk.

Med venlig hilsen – og god læselyst,
Claus Qvistgaard
Partner, PACTOR A/S

Kommenter

Du skal være logged ind for at kunne kommentere.

Dansette