Så kom den: SKIs nye rammeaftale om ASP og Cloud-computing (02.19) er landet

Et stort tillykke til SKI. De har ikke haft det let de seneste måneder: et stærkt kritiseret it-konsulentudbud, et standset managementkonsulentudbud, problemer med kommunerne, der ikke vil bruge SKI (eller lave udbud), en fyret/flygtet direktion og mange andre udfordringer…

Men nu er 02.19 landet: ASP og Cloud Computing, hvoraf clouding (ca. 1/3) er et helt nyt område. Du kan læse mere her i SKIs pressemeddelelse fra i dag.

Den samlede leverandørliste rummer ikke mange overraskelser. Hvad der måske overrasker, er imidlertid hvor kort, listen med leverandører, der også ‘kan’ cloud services, faktisk er:

  • CSC Danmark A/S
  • KMD A/S
  • Logica Danmark A/S
  • Rambøll Informatik A/S
  • Cabo Communications A/S
  • Atea A/S
  • Microsoft
  • TDC Hosting A/S
  • Infoba ApS
  • SAC IT 

Vi følger op en af dagene med et nærmere kig på, hvad de enkelte leverandører tilbyder indenfor cloud services. Men indtil videre: et stort tillykke til cloud hungrende danske offentlige virksomheder; så er det bare at komme igang – så vi kan få dokumenteret, om forretningsmodellen holder, og om virkeligheden kan stå mål med forventningerne!

Dansette