Følg et ægte cloud computing projekt

Computerworld.dk har begået et scoop: de har fået lov til at følge Bane Danmarks projekt med at lægge trafikinformationssystemet i skyen! Projektet i sig selv er spændende, fordi det er et storskalaprojekt med potentielt enormt volumen i både kompleksitet og brug. Derfor bliver det noget af et svendestykke for leverandøren, som muligvis bliver Microsoft med sin Azure-platform.

Men samtidig er Computerworlds initiativ spændende, fordi vi får et – omend journalistisk bearbejdet – blik ind bag facaden hos beslutningstagerne i det offentlige (selvom Bane Danmark formelt er en statsligt ejet virksomhed). Det er kun de få, der træffer beslutningerne, og os, der ind imellem får lejlighed til at rådgive dem, der normalt kigger med.

CloudWatch.dk følger naturligvis projektet tæt – og sker der noget særligt bemærkelsesværdigt, vil vi naturligvis skrive om det!

Dansette