VMworld 2010 kommer til Bella Centret

Den 12. – 14. oktober 2010 danner Bella Centret rammen om VM-wares europæiske variant af VMworld – tre dage i virtualiseringens navn, og naturligvis også en helt masse om cloud computing. Som det fremgår af kataloget over indlæg, er hen ved 1/3 af de allerede planlagte indlæg deciderede cloud-indlæg, mens mange af de øvrige vil have en naturlig relevans for cloud computing.

Der er naturligt nok tale om en produktorienteret forestilling, der næppe vil være meget kritisk overfor leverandørerne og deres løsninger. De kritiske spørgsmål må man så selv stille. Men da der også er andre virksomheder end VM-ware på sponsorlisten, f.eks. CISCO, EMC, HP, IBM, CSC og Intel, bliver der nok også rig lejlighed til at se nærmere på deres bud på løsninger og services i skyen.

Skal du med? Har du lyst til at skrive om det for CloudWatch.dk? Så send mig en mail på info@cloudwatch.dk.

Dansette