Red Hat Summit og JBoss World 22.-25. juni 2010 handler også om cloud computing

Den 22. til 25. juni 2010 kan man få stillet sine lyster i Boston, hvis de går i retning af open source – i hvert fald på det professionelle plan. Da afvikler Red Hat sit årlige summit sammen med JBoss World. Et helt spor for sig er cloud computing, hvor både Red Hat- og JBoss-teknologier sættes i perspektiv i forhold til cloud computing, f.eks. under overskrifter som:

  • How to Build Your Own Cloud with Red Hat
  • Real World Cloud Infrastructure with Red Hat Enterprise Virtualization and Red Hat Network Satellite
  • The Cloud According to JBoss
  • Red Hat Enterprise Linux: The Cloud Operating System

Hvis du hellere vil høre Red Hat selv fortælle om arrangementet, kan du se dette ‘båndede’ webinar her. Spoler man godt fremad er der en særlig præsentation af cloud-temaet – den starter efter 39 minutter og 9 sekunder.

Det spændende bliver så, hvor mange af præsentationerne, der efterfølgende vil være tilgængelige off-line. Vi vender tilbage med mere information, når vi har det.

Dansette